KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας παίζει σημαντικό ρόλο κι έχει την δυνατότητα να αποτελέσει βασικό εργαλείο για την ευρύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση, των προϊόντων, των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών μιας επιχείρησης και παράλληλα να παρέχει άμεση και σαφώς πιο γρήγορη επικοινωνία με τους χρήστες και πελάτες, μέσα από απολύτως λειτουργικά σχεδιασμένες σελίδες.

Η κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να παίξει κεντρικό ρόλο στην διαφημιστική στρατηγική μιας  επιχείρησης. Επίσης δίνει ένα ισχυρό, μήνυμα δείχνοντας ότι έχετε κάνει σχεδιασμό για το μέλλον εξασφαλίζοντας την διαδικτυακή σας παρουσία σήμερα.

Εκμεταλλευθείτε την δύναμη του διαδικτύου και προσφέρετε στην επιχείρηση σας τα πλεονεκτήματα μιας ιστοσελίδας:

 • Βελτιώστε την επιχειρηματική σας εικόνα

Η ιστοσελίδα  αποτελεί για εσάς την εικόνα της επιχείρησης σας στην παγκόσμια αγορά.

 • Δημιουργείστε ένα νέο κανάλι προώθησης της επιχείρησης σας

Το διαδίκτυο αποτελεί ένα νέο κανάλι προώθησης της επιχείρησής σας με προτέρημα την αναφορά του στην παγκόσμια αγορά.

 • Ενημερώστε τους πελάτες σας άμεσα και μειώστε τον χρόνο εξυπηρέτησης τους

Μέσα από την ιστοσελίδα σας οι πελάτες μπορούν να βρουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μειώνοντας έτσι τους χρόνους που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση τους

 • Ισχυροποιήστε την σχέση σας με τους πελάτες σας και προσελκύστε νέους

Με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την δύναμη του διαδικτύου, προβάλλοντας την επιχείρηση σας στην παγκόσμια αγορά, και έτσι να προσελκύσετε νέους πελάτες. Ακόμα, ισχυροποιείτε την εμπιστοσύνη και αφοσίωση των πελατών σας μέσω της άμεσης ενημέρωσης τους.

 • Επικοινωνήστε την εταιρεία σας οικονομικότερα και πιο άμεσα

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας κοστίζει λιγότερο από τις "παραδοσιακές" μεθόδους επικοινωνίας (τηλέφωνο, fax), ενώ είναι πιο άμεση, αφού επιτρέπει τη χρησιμοποίηση εικόνων, ήχου, video.

E-SHOP

Έχει γίνει πλέον σαφές ότι το e-commerce είναι εδώ για να δώσει πρακτικές λύσεις σε μία σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάθε σύγχρονη επιχείρηση που θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική. Το Internet αποτελεί το μέσο που συμπληρώνει τα υπάρχοντα κανάλια διανομής και θα δημιουργήσει νέες μεθόδους εξυπηρέτησης των πελατών, πριν και μετά την πώληση.

Οι εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου που υλοποιούμε, εφαρμόζονται στην υπάρχουσα δομή της επιχείρησης και προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις σε θέματα ασφάλειας, κωδικοποίησης χρηστών και ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Κάθε εμπορική επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη μπορεί πλέον να δημιουργήσει την εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου που ταιριάζει στις δικές της ανάγκες, απαιτήσεις και επενδυτικές αποφάσεις προσφέροντας της μία σειρά από πλεονεκτήματα:

 • Μείωση λειτουργικού κόστους: το λειτουργικό κόστος παρακολούθησης και λήψης των παραγγελιών των πελατών της επιχείρησης μειώνεται στο ελάχιστο εξαιτίας της αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγγελιοληψίας.
 • Συνεχής λειτουργία: Το internet από την φύση του εξασφαλίζει στους πελάτες σας την 24ωρη πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
 • Ευρεία γεωγραφική κάλυψη: Η εταιρεία σας αποκτά την δυνατότητα πανελλαδικής κάλυψης, χωρίς την απαραίτητη δημιουργία τοπικού υποκαταστήματος ή την συχνή αποστολή πωλητών για την λήψη των παραγγελιών.
 • Σμίκρυνση προμηθευτικής αλυσίδας: Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τους τελικούς σας συνεργάτες χωρίς την απαραίτητη ύπαρξη μεσαζόντων.
 • Επίσης η τελικοί σας πελάτες ωφελούνται από αυτό το σύστημα καθώς οι ανάγκες τους καλύπτονται χωρίς καθυστέρηση.
 • Ισχυρότερες σχέσεις με πελάτες: Οι πελάτες σας θα αναγνωρίζουν την προσπάθεια για καλύτερη εξυπηρέτηση που τους προσφέρετε, έχοντας σαν συνέπεια την ισχυροποίηση των δεσμών με την εταιρεία σας.
 • Μείωση κόστους επικοινωνίας και προώθησης: Μέσω της εφαρμογής σας στο Internet η εταιρεία σας θα επικοινωνεί με τους πελάτες της και θα προωθεί τα προϊόντα που επιθυμεί με ελάχιστο κόστος.
 • Απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος: Μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου η εταιρεία σας θα προσφέρει ένα νέο εργαλείο σε υποψήφιους πελάτες και ένα πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό της.
 • Βελτίωση εικόνας της επιχείρησης: Με την λειτουργία της εφαρμογής η εταιρεία παρουσιάζεται στους πελάτες σας ως καινοτόμος και πρωτοπόρος.
 • Έμμεση προώθηση προϊόντων: Μέσω επιλεγμένων μηνυμάτων που θα εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα η εταιρεία σας μπορεί να προωθήσει τα προϊόντα που επιθυμεί εύκολα και οικονομικά.

CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κάθε επιχείρηση έχει την δική της πολυπλοκότητα στη δομή και στη λειτουργία της και συχνά απαιτεί εξειδικευμένες εφαρμογές διαμορφωμένες σε συγκεκριμένες ανάγκες. Η υλοποίηση custom εφαρμογώνδίνει την λύση σε τέτοιου είδους ανάγκες.

Η υλοποίηση πολυάριθμων έργων μας δίνει το πλεονέκτημα της επιλογής του κατάλληλου πεδίου δράσης αναλόγως των αναγκών σας. Στην A.S.T αγαπάμε τη δημιουργία, σεβόμαστε το χρόνο και το κόστος, σας δίνουμε τις συμβουλευτικές κατευθυντήριες γραμμές, αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για την επιχείρησή σας ιδανικές λύσεις.

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας κατέχει τη γνώση του τεχνολογικού περιβάλλοντος, έχει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση γύρω από τις εξελίξεις, εγγυάται την εις βάθος ανάλυση της επιχείρησής σας.

Internet - Mobile Applications

Tα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος της ζωής όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή τους χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο. Τα χρησιμοποιούμε για κουβέντα, συνδεσιμότητα, παιχνίδια, πρόσβαση στο διαδίκτυο και διάφορες εφαρμογές. Οι άνθρωποι αγοράζουν τα έξυπνα τηλέφωνα, ώστε να μπορούν να έχουν τα πάντα στην παλάμη του χεριού τους. Οι Mobile εφαρμογές επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν, πωλούν , πληροφορούν και επικοινωνούν  χωρίς καμία διακοπή, όπου κι αν βρίσκονται οι πελάτες και συνεργάτες τους.

Μία επιτυχημένη εφαρμογή για κινητά μπορεί να προσφέρει στην επιχείρηση:

 • Διαφοροποίηση - Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας
 • Προσέλκυση νέων πελατών
 • Επικοινωνήστε  τους υφιστάμενους πελάτες σας με νέους τρόπους
 • Αύξηση εσόδων – νέα έσοδα από τις εφαρμογές

Αυξήστε την έκθεση, την παρουσία και τη διάδοση της φήμης της εταιρίας σας

Εταιρεία

Υπεύθυνος επικοινωνίας