Τηλεφωνικά Κέντρα

Επειδή το προσωπικό είναι ο πιο πολύτιμος τομέας της κάθε επιχείρησης, η λειτουργία του καταλληλότερου τηλεφωνικού κέντρου, μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Η KEYPLUSAEμετά από λεπτομερή ανάλυση των αναγκών μιας επιχείρησης στον τρόπο επικοινωνίας, είτε της εσωτερικής μεταξύ του προσωπικού μιας επι...

Επειδή το προσωπικό είναι ο πιο πολύτιμος τομέας της κάθε επιχείρησης, η λειτουργία του καταλληλότερου τηλεφωνικού κέντρου, μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Η KEYPLUSAEμετά από λεπτομερή ανάλυση των αναγκών μιας επιχείρησης στον τρόπο επικοινωνίας, είτε της εσωτερικής μεταξύ του προσωπικού μιας επιχείρησης, είτε κυρίως της επικοινωνίας με τους πελάτες και συνεργάτες της, θα προτείνει την καταλληλότερη λύση, αυξάνοντας το κύρος και την εικόνα του συνεργάτη-πελάτη μας στον τομέα δραστηριοποίησής του.

Με βάση τα παρακάτω κριτήρια, η λύση που θα προτείνουμε θα μεγιστοποιήσει την απόδοση του προσωπικού με ταυτόχρονη μείωση του κόστους επικοινωνίας.

Ευχρηστία

•Έξυπνα χαρακτηριστικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα μέλη της ομάδας, χωρίς να απαιτείται εκπαίδευση

•Τα τηλέφωνα και οι εφαρμογές περιλαμβάνουν συντομεύσεις που επιταχύνουν τις διαδικασίες των εργασιών

•Εφαρμογές που εξοικονομούν χρόνο και προσφέρουν δυνατότητες για αύξηση της παραγωγικότητας της ομάδας σας

Μείνετε συνδεδεμένοι

•Χρησιμοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το τηλέφωνο του γραφείου σας από οπουδήποτε

•Μην χάνετε ποτέ καμία ευκαιρία, χάρη στο βελτιωμένο φωνητικό ταχυδρομείου που σας κρατά ενημερωμένους

Επέκταση κινητού:

Μείνετε συνδεδεμένοι όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου χάρη στην επέκταση κινητού, μπορείτε να μεταφέρετε τον αριθμό του γραφείου σας μαζί σας όταν απουσιάζετε. Με την πρόσβαση σε λειτουργίες του συστήματος

όπως η ταυτότητα του καλούντος, η μεταφορά κλήσης και το φωνητικό ταχυδρομείο, είναι πραγματικά σαν να βρίσκεστε στο γραφείο, ακόμη κι εάν ταξιδεύετε, είστε σε άδεια ή έχετε καθυστερήσει εξαιτίας της κίνησης.

Επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες της ομάδας σας

Τα εξειδικευμένα εταιρικά στελέχη μπορούν πλέον

να αποκτήσουν περισσότερες δυνατότητες ώστε να διατηρήσουν υψηλά πρότυπα υπηρεσιών, βοηθώντας σας να επωφεληθείτε πλήρως από τα πιο πολύτιμα μέλη του προσωπικού.

Καμία χαμένη κλήση πωλήσεων

Οι υπεύθυνοι πωλήσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επέκταση κινητού ώστε να διασφαλίσουν ότι, ακόμη κι όταν βρίσκονται εν κινήσει, δεν θα χάσουν ποτέ μια κλήση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επικερδή επιχειρηματική ευκαιρία.

Περισσότερα

Τηλεφωνικά Κέντρα  Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα